Wie ben ik?

gallery/fb5331114641557dbed2b4358b867210

Contactgegevens:

BodyCare-StoelShiatsu

Keizerin 66 Den Hoorn Zuid-Holland

Email: Johannadegroot@bodycare-stoelshiatsu.nl

M: +31 6 16397750

Web: https://bodycare-stoelshiatsu.nl

K.v.K :59383062

Ik ben Johanna de Groot, geboren in 1964 te Delft. Ik heb sinds December 2014 Bodycare-StoelShiatsu geopend . Na velen jaren werkzaam te zijn bij een woningbouw en zelf al enige tijd shiatsu stoelmassage op mijn werk krijg, werd mijn interesse hiervoor gewekt. Ik ben al enige tijd op zoek naar de ware aard en identiteit van mijzelf. Door te denken, voelen en doen is mijn identiteit zichtbaar geworden. Ik ben een 'mensen mens'. Mensen zijn het domein voor diegene die zich laten inspireren door mensen en contacten met anderen. Ze houden van interactie, ontmoeten graag nieuwe mensen en hebben een uitgebreid relatienetwerk. Ik ontdekte mezelf. 'Dit ben ik'. Mensen zijn bijzonder gedreven en getalenteerd. Daarom ben ik mij gaan oriënteren en de ladder opgeklommen. Ik hou me bezig met het geven van StoelShiatsu bij bedrijven, instellingen en particulieren.